Vi har lärt oss i veckan!

På idrotten lärde vi oss en lek som hette jägarboll, det var som tagenextrem fast med en boll. Det var rätt så kul, men jag Sofia gjorde illa mig! Och jag Olle tyckte det bara var kul.

På timeworken lärde vi oss hur man ska säga ifrån om man blir arg eller irriterad på någon! T.ex om någon sitter och petar på mig och jag tycker det är irritersamt så ska jag inte säga ”SLUUUUUUUUUUUTA!!!! :(” utan man kan säga så här ”Jag tycker det där är irritersamt, kan du vara snäll  att sluta?!”

På SO:n har vi jobbat med skogen. Då lärde vi oss t.ex att en tall kan ge upp till 30 km papper, som räcker till över 30 miljoner människor på ett år!!!

//Sofia, Olle          😀 😀 😀 😀

2 reaktioner på ”Vi har lärt oss i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *